domingo, junio 18, 2006

Levante asciende a 1ª División


Con o sin primas, con o sin ayudas, con o sin polémica... el Levante es de 1ª, y yo me alegro. Me alegro porque hay una afición trabajadora y humilde detrás del Levante, y porque un poco de sentimiento granota surge cuando visito el estadio, los campos de entrenamiento (la bunyolà), o veo los partidos en Punt 2. También me alegraría si subiera el Castellón, el Hércules, el Elche... o si gana la liga el Villareal o el Valencia, porque esas discusiones absurdas de si tu eres del Valencia has de odiar al Hércules y al Levante... son como he dicho absurdas. Cada uno que sienta lo que quiera, que para esos somos libres: " Non bene pro toto libertas venditur auro"

Así que enhorabuena, y el año que viene espero que me den muchos motivos para ir a verlos al estadio. Y si sube el Levante B a 2º, ¡Fen festa gran!

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola Montesiano!!! Soy Manuel el diseñador, este es mi correo electrónico, macanuma@yahoo.es por si te quieres poner en contacto conmigo por lo de las camisetas.

Un saludo y que montes se vuelva a la NBA que el fútbol no es lo suyo!!!

12:33 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

L'alegria dels seguidors del Llevant ha de ser l'alegria de tots i cadascun dels valencians. No es pot ser un bon valencià i desitjar que el Llevant es quede en 2a. Això és provincianisme i de ser paletos rematats.

La llàstima és també per la directiva del Llevant, que no està mai a l'altura. Son tots una quadrilla de bucaneros de la construcció, el P. Villarroel al capdavant; propietaris dels prostibuls de l'extraradi de Valencia, responsables de la importació de fusta il.legal d'Africa i connectats amb el partit d'ultradreta España2000. Això ho saben molts dels seus seguidors, però també son conscients de que si s'en van ells el club serà una miqueta més fatxa, i per tant preferixen quedar-se fent llevantinisme i esperant temps millors.

Per què serà que els equips valencians son sempre bons a pesar de les seues directives? Vos imagineu que passaria si per fi arribara una directiva professional i responsable a treballar pel Valencia CF?

Serà casualitat que "pájaros" com el Paco Roig estiguen sempre a punt per a l'abordatge d'algun club que se la deixe clavar doblada? Es que només que hi han mafiosos en este mundillo, com el depredador urbanístic alacantí Ortiz, que finalment va fer a Paco Roig fora de la órbita l'Hercules, per unes suposades declaracions antialicantinistes, quan tothom sap que el motiu real es una disputa per uns terrenys a Finestrat, on Roig va enganyar al empresari d'Alacant en no pagar-li uns diners per la intermediació d'un regidor comprat que feia d'intermediari. Quin món de tiburons, senyor!

Algu em dirà que per totes parts passa igual, però és que això no no arregla res. Jo sóc de Beniarbeig, un poblet de La Marina, i no deixa de ser curios que el president de l'equip de tercera regional que hi ha al poble, el Beniarbeig CF, és un personatge que té no sé quantes causes obertes amb le justícia, per enganyar estrangers venen-los a preus exagerats, i fent vendes per internet de cases que encara no s'havien construit i no respectant mai els terminis. Una porqueria de persona, però una porqueria de persona amb molts diners negres. I totes les porqueries de persona amb molts diners negres saben que un club de futbol és el lloc ideal per a netejar diners. Algun dia se sabran estes i altres coses i lo que ha passat a Itàlia ens pareixerà una broma. De moment que continue la festa i enhorabona al Llevant i als llevantinistes, que no a la seua directiva!

Salut!

1:06 a. m.  
Blogger Incensurable said...

Lladres n'hi han en tots els àmbits de la vida, i el futbol no es cap excepció. També hi ha gent honesta, només cal esperar que la justicia actue quant calga, però que els aficionats no paguen les consequències del errors del rics. Hui el comentari havia de ser d'enhorabona, altre dia criticarem, no patisques.

12:08 p. m.  
Blogger Enttropia said...

Enhorabona als llevantinistes!!!

A vore si el centenari el celebrem en primera!

12:31 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home